03

Coaching

Kernwoorden voor onze coachtrajecten zijn:
- Humor
- Open
- Direct
- Doelgericht
- Verrassend
- Laagdrempelig
- Persoonlijk
- Snel

Succes is geen toeval, nuttige investeringen leveren rendement op. Succes of resultaat verkrijgt u door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden en het ontdekken van uw creatieve kracht. Daarbij is het de kunst om de uw onzichtbare en verborgen kansen te ontdekken. Wij ondersteunen u daar graag bij.

Het coachingtraject staat niet op zichzelf en heeft invloed op uw omgeving. Als u verandert, zal ook uw omgeving mee veranderen. Daarom zullen wij waar nodig uw omgeving bij het traject betrekken. Hierbij kunt u denken aan interactie of gesprekken met uw werkgever of partner. Onze werkwijze lichten wij verder graag toe in het kennismakingsgesprek.


Ons coachingtraject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarbij wij het aantal benodigde sessies in kaart brengen.
Binnen 1 à 2 sessie creëren wij verrassende inzichten, hierna volgen nog enkele sessies om nieuw gedrag te integreren.

 

aXnaga is binnen coaching gespecialiseerd in:

   

- Coaching hoogbegaafde volwassenen

voor meer informatie klik hier

- Kindercoaching

voor meer informatie klik hier


MBTI:
Als ondersteuning van uw coaching- en/of loopbaangesprek, is ons advies om uw persoonlijke voorkeursstijlen en persoonlijkheidstype vast te stellen. mbti-logo2
Hiermee krijgt u een beter inzicht in uzelf, de mogelijkheden binnen uw huidige of nieuwe functie en in relatie tot de ander. aXnaga maakt gebruik van het internationaal veel gehanteerde instrument MBTI en is hiervoor gecertificeerd.  Dit instrument is geen assessment tool waarbij u verteld wordt wie u bent. Het is een instrument waarbij uzelf bepaalt welk type het beste bij u past. MBTI is uniek in zijn soort!

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen,

neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Akerstraat 65 A, 6411 GX  Heerlen

Telefoon: 045 570 90 09 / 06 53 75 77 98

E-Mail: info@axnaga.nl

© 2017 aXnaga. All Rights Reserved.

facebooklinkedin